FAQ uw kaart en uw punten

Antwoorden op uw meest gestelde vragen over Total Assistance.
Selecteer hieronder een onderwerp om het antwoord te krijgen op de meest voorkomende vragen. Als u het antwoord op uw vraag niet vindt, contacteer ons dan zodat wij deze kunnen beantwoorden.

 

Waar kan ik een Total Club kaart bekomen?

De Total Club kaart is gratis verkrijgbaar in alle Total stations die deelnemen aan het getrouwheidsprogramma in België.

Hoe kan ik mijn punten omruilen?

U kan uw punten omruilen tegen prepaid Happy Fuel kaarten, aankoopbons bij onze partners of onmiddellijk uw shopaankopen betalen.

Hoe kan ik mijn puntensaldo raadplegen?

U kan uw puntensaldo raadplegen bij het inloggen op de website total.be of via de app van Total. Uw saldo is ook beschikbaar op uw aankoopbonnetjes.

Ik ben op station en kan mijn punten niet omruilen?

Uw kaart dient geregistreerd te worden om uw punten te kunnen omwisselen. U kan uw kaart registreren via de website total.be, onderdeel « Registreer uw kaart »

Ik heb getankt buiten de openingsuren. Kan ik het ticket laten valideren op mijn Total Club kaart?

Ja, u heeft 30 dagen de tijd om het ticket te laten registreren op uw getrouwheidskaart in het station waar u getankt heeft.

Ik stel vast dat mijn puntensaldo op 0 staat.

Als u uw kaart de laatste 12 maanden niet meer gebruikt heeft, wordt uw puntensaldo automatisch op 0 gezet (cfr. artikel 2.2 van het Total Club reglement)

Ik heb getankt en de tankbeurt laten registreren op mijn kaart maar vind de tankbeurt niet terug op mijn klantenrekening op internet.

De gegevens van alle stations worden 's nachts doorgestuurd naar een centrale computer.

Ik ken het nummer van mijn Total Club kaart niet.

Het nummer van de kaart staat onder de barcode en begint met 9926 of 9924 voor de truckers. Het nummer staat eveneens vermeld op het transactie ticket dat u in de shop krijgt.

Ik heb geen antwoord op mijn vraag gevonden. Wat kan ik doen?

Neem contact op met onze callcenter via 02 288 33 22 en kies optie 2 na de taalkeuze om verdere inlichtingen te krijgen.

-

 

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.