Hoe lid worden ?

Total Club
 

 

Welkom bij Total Club !
De Total Clubkaart biedt U tal van voordelen.   

U bezit nog geen Total Clubkaart ?
Geen probleem ! Vraag er één bij uw volgende bezoek aan een Total station. Met het nummer, vermeld op de achterzijde van uw nieuwe getrouwheidskaart, kan u zich registreren .
 

Het is belangrijk uw persoonlijke gegevens zo snel mogelijk in te vullen. Zolang dit niet gebeurd is kan u enkel punten sparen maar kunnen de gespaarde punten niet omgeruild worden.

 

Total Club

Schrijf nu in om van de voordelen van TOTAL CLUB en TOTAL ASSISTANCE te genieten. 
U krijgt hierna, via email, een paswoord toegestuurd waarmee u toegang heeft tot uw persoonlijke account gegevens , uw laatste transacties, uw puntensaldo, de vervaldag van uw dekkingsperiode voor Total Assistance …..
 

 

Begint het nummer op de achterzijde van uw TOTAL Clubkaart met 9926,  klik dan hier  om u in te schrijven.

   
   
Total Club
 
U bent Trucker en heeft zonet uw nieuwe getrouwheidskaart afgehaald in één van onze Total Stations ? Of bezit u reeds een tijdje een getrouwheidskaart maar wil u vermijden dat het puntensaldo op de kaart blokkeert ?

Begint het nummer van uw TOTAL Club Truckerskaart met 9924,  klik dan hier  om uw paswoord aan te vragen en in te schrijven.

  


U krijgt, hierna via email, een paswoord toegestuurd waarmee u toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens , uw laatste transacties, uw puntensaldo….. 

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.