Skip to content

In de servicestations van TOTAL België kan u niet alleen tanken, u kan er ook een maaltijd nuttigen. U hebt de keuze: eten kopen om mee te nemen, tussendoortjes om uit het vuistje te eten of plaatsnemen in het restaurant.

Lunchgarden bij Total

Restaurants in de TOTAL servicestations

Langs de Belgische autosnelwegen beschikken verschillende TOTAL servicestations over een restaurant.

Neem de tijd en kom langs in een van onze Lunch Garden restaurants. U krijgt er een complete maaltijd voorgeschoteld tegen een betaalbare prijs. Bovendien geniet u van 10% korting op vertoon van uw Total Club-kaart.

De restaurants van de TOTAL-groep bieden eveneens kwalitatieve maaltijden aan tegen een zeer voordelige prijs. In elk van deze restaurants beschikt u bovendien over gratis Wifi.

Eet onderweg of neem het mee

Weinig tijd? Dan kunt u in onze TOTAL servicestations ook uit het vuistje eten of uw maaltijd meenemen. Dranken en verse producten, koffie, ijs, snacks, zoutjes… u vindt er alles voor een tussendoortje.

 

Ontdek onze passie voor brood bij benzinestations. Croustico biedt een gevarieerd, fris, knapperig, smaak- en karaktervolassortiment in Total winkels.

Café Bonjour bij Total

Café bonjour

Sommige van onze stations ontvangen u ook in hun Café Bonjour waar ze u zelfs heerlijke broodjes en ontbijtkoeken aanbieden zoals in echte bakkerijen. Alles voor sandwiches zoals u ze graag heeft…Een echte lekkernij ! 

Croustico by Total

Croustico

Ontdek onze passie voor brood bij benzinestations. Croustico biedt een gevarieerd, fris, knapperig, smaak- en karaktervolassortiment in Total winkels.