Skip to content

De TOTAL Wash kaart, voor een vereenvoudigde carwash

Met de TOTAL Wash kaart of met een eenmalige code kan u heel eenvoudig gebruik maken van de TOTAL carwashinstallaties.

In onze 45 TOTAL Wash servicestations kunt u uw voertuig schoonmaken met de automatische carwash met rollen, met de hogedrukreinigers in de selfwash of met de stofzuigers.

De voordelen van de TOTAL Wash kaart

Bij elk bezoek aan een van onze servicestations, kunt u de carwash van uw voertuig eenvoudig regelen dankzij onze prepaid TOTAL Wash kaart.

De TOTAL Wash kaart biedt tal van troeven:

  • Ze kan gebruikt worden voor de 3 verschillende schoonmaakmogelijkheden in alle 45 TOTAL Wash stations over heel België.
  • De kaart is beschikbaar in onze TOTAL Wash stations en kan op elk moment aan de kassa opgeladen worden.
  • U hebt de keuze uit verschillende tariefformules naargelang uw behoeften. Met de kaart geniet u het hele jaar door van interessante kortingen voor het wassen van uw voertuig. Bij elke herlaadbeurt van €100, ontvangt u namelijk tot €25 bijkomend krediet!
  • Met de TOTAL Wash kaart hoeft u niet langer aan te schuiven om de carwash van uw voertuig te regelen en hebt u geen munten nodig.

En wat als ik geen TOTAL Wash kaart heb?

Hebt u geen TOTAL Wash kaart? Geen probleem. U kunt ook toegang krijgen tot onze carwashinstallaties dankzij een eenmalige code, zonder verdere verplichtingen. U kan deze aankopen aan de kassa en gebruiken voor de verschillende schoonmaakmogelijkheden.  

Wassen: een keuze uit verschillende programma's