Skip to content

Total Special Fluids produceert en verkoopt aromatische koolwaterstoffluïda en lost het op. Onze knowhow en onze ervaring stellen ons, dankzij ons gepatenteerde proces HDA, dagelijks in staat om producten van zeer hoge kwaliteit, met de hoogste zuiverheid en volgens de kwaliteitsnormen en de strengste beveiliging aan onze klanten te leveren. Onze productiesite, gelegen in Oudalle (Frankrijk) voor Europa, maakt deel uit van het complex van de raffinaderij van Le Havre, een van de grootste in Europa.

Van oplosmiddel voor verf en coatings tot hulpstoffen voor vaccins, via organische hulpstoffen voor afdichtmiddelen en siliconen, weekmakers voor rubber en polymeren, drukinktdestillaten voor inkten, oplosmiddelen voor de extractie van plantaardige oliën. Ontdek hoe onze expertise, onze producten en diensten kunnen voldoen aan uw behoeften.

 

Votre industrie

Uw branche

Vind alle vloeistoffen die ontwikkeld zijn door Total terug voor uw branche.

Peinture

Onze producten

Hernieuwbare vloeistoffen, vloeibare désaromatisés, kerosine, white spirit, isoparaffin, aromatische essences...

Milieu

Veiligheid en milieu

Hier vindt u al onze maatregelen terug voor de veiligheid en het milieu

Total

Solane n-Heptane HP

Gedreven door innovatie commercialiseert Total Special Fluids solventen met een hoge zuiverheidsgraad voor de farmaceutische industrie, fabrikanten van elektronische componenten en analytische laboratoria. Ontdek hier de nieuwe producten in ons gamma:  de Solane n-Heptane High Purity.

Contact

Neem contact met ons op

Ons team is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.