Total Fuel Cards: Truck Assist

Eurotraffic assistance

05-assistance.png

Technische en juridische bijstand voor transporteurs, 24/7

Een eenvoudige en efficiënte organisatie 

Dankzij een netwerk van 22.000 gespecialiseerde dienstverleners bij onze Eurotrafic pechbijstand, wordt u binnen de twee uur na uw oproep geholpen. In geval van pech neemt uw bestuurder rechtstreeks contact op met ons interventieplatform. Hij wordt geholpen door een meertalige assistent gespecialiseerd op het gebied van industriële voertuigen. Zij staan 24/7 voor u klaar. Telefonisch regelt men een reparatie ter plaatse (mogelijk bij 90% van de pannes). Indien dat niet mogelijk is, wordt het voertuig getakeld. Pechbijstand voor transporteurs was nog nooit zo eenvoudig! 

Een snelle betaling van boetes en voorschotten 

In geval van nood en om te vermijden dat het voertuig geïmmobiliseerd wordt bij het oplopen van een boete, biedt Eurotrafic Assistance juridische bijstand voor transporteurs. Deze bijstand kan ter plaatse de boetes komen betalen, als tussenpersoon optreden tussen de chauffeur en de lokale autoriteiten en de volledige som of een deel ervan terugvorderen wanneer de boete aangevochten wordt. 

Een eenvoudig beheer

U kunt kosteloos intekenen op de Pechbijstand voor Transporteurs. U betaalt enkel de interventies. De kost van de interventie wordt u doorgegeven, voor akkoord. De tarieven zijn overeengekomen en worden gecontroleerd in functie van de lokale markt.