card-totalcard_NL.jpg

De TOTAL CARD-aanbieding, oplossingen voor uw mobiliteit :

 

Word klant

Word klant

 

Contact

Ongeacht de grootte van uw vloot en het type voertuigen, biedt TOTAL u tankkaart aanbiedingen op maat. In elk geval geniet u van vele voordelen die uw mobiliteit verbeteren.

TOTAL doet er alles aan om uw dagelijkse verplaatsingen te vergemakkelijken en u de beste services aan te bieden. Met de verschillende TOTAL-kaarten heeft u veel voordelen:

 • Een brandstofkaart aangepast aan uw eigen behoeften: brandstofkeuze, limiet van hoeveelheid, geografische dekking (België, Benelux, Europa);
 • Een perfect beveiligde kaart, dankzij vertrouwelijke codes : een uniek systeem door Total ontwikkeld voor het monitoren van voertuigen die worden bestuurd door verschillende chauffeurs;
 • Een dicht netwerk van tankstations in België en in heel Europa: vermijd omwegen, bespaar tijd en geld;
 • Brandstof van uitstekende kwaliteit, voor de beste prijs: profiteer van onze kortingen voor professionals;
 • Toegang tot vele oplaadpunten voor elektrische voertuigen, in België en in heel Europa;
 • Toegang tot parkeergarages van Q-Park en TOTAL-carwash;
 • Eenvoudig en persoonlijk beheer van al uw tankkaarten;
 • Een perfecte controle op uw brandstofverbruik;
 • Duidelijke en digitale facturering;
 • Snel en eenvoudig btw-terugvorderen;
 • Een toegewijd team tot uw dienst gevestigd in Brussel,.

Ontdek de diensten

Wassen onder hoge druk

Total Wash

U kunt kiezen uit verschillende wasprogramma’s in onze stations (roll-over carwash, selfwash met hogedrukreiniging, stofzuigers en tapijtkloppers), afhankelijk van uw behoeften.
récupération TVA

BTW-teruggave en dieselbelasting

Onze partner Eurovat is al twintig jaar specialist op het gebied van BTW-terugvordering. Meertalige specialisten staan tot uw dienst en hebben toegang tot alle Europese belastingportalen. Ze verzamelen uw facturen, stellen de bestanden voor elk betrokken land samen en zorgen voor de opvolging van uw teruggaven.
Parking Q-Park

Q-park

In samenwerking met Q-park, geeft TOTAL u toegang tot meer dan 30 parkeergarages in België, 170 in Nederland en 120 in Frankrijk.  Gemakkelijk herkenbaar dankzij het TOTAL-logo op hun terminals, zijn de parkeergarages van Q-Park ideaal gelegen (stations, het centrum en zakelijke centra).
elektrische terminal

Laadstations voor elektrische voertuigen

Met de tankkaarten kunt u uw elektrische of hybride voertuig opladen in de 40 TOTAL-stations die zijn uitgerust met snellaadstations in België. De kaart wordt ook geaccepteerd op meer dan 64.000 oplaadpunten in heel Europa dankzij de samenwerking van TOTAL met The New Motion. In België zijn ongeveer 1500 laadpunten beschikbaar.
Olympus & Total

Ons mobiliteitsaanbod Olympus

Olympus is als mobiliteitsplatform uniek in België. Leveranciers van vervoersoplossingen bieden er hun diensten aan. Enkele klikjes op uw smartphone en u beschikt over alle mogelijkheden voor een betere mobiliteit. Dit is echt ‘mobility as a service’, de eerste in zijn soort in België!