Als u TOTAL-tankkaarten kiest om uw wagenpark van brandstof te voorzien, moet u profiteren van een groot aantal voordelen die uw dagelijks leven vereenvoudigen.

Brandstofkaarten afgestemd op uw behoeften

TOTAL biedt drie soorten tankkaarten :

 • de National Fleet-kaart geeft toegang tot alle TOTAL-tankstations in België;
 • de Benelux-kaart wordt geaccepteerd in TOTAL stations in België, Luxemburg en Nederland;
 • de Eurotrafic-kaart kan gebruikt worden in 18 landen, waaronder België, in TOTAL stations en bij partners van de groep in Europa. Het geeft u ook automatisch toegang tot talrijke tolwegen, tunnels, bruggen en sommige parkeergarages van Q-Park.

Een uitgebreid netwerk van TOTAL-servicestations

Met de TOTAL-kaarten weet u zeker dat u altijd een benzinestation bij u in de buurt vindt, waar u zich ook bevindt in België of Europa :

 • TOTAL heeft het dichtste netwerk in België: 524 tankstations zijn verspreid over het land, waarvan 30 op snelwegen ;
 • Samen met zijn partnermerken heeft TOTAL ook een netwerk van meer dan 18.000 stations in 18 landen in Europa.
 • TOTAL biedt u elke dag de garantie op een maximaal aanbod. De servicestations zijn 24/7 toegankelijk via de externe kaartterminal. Als deze niet werkt, hebt u de mogelijkheid om een "manuele bon" te verkrijgen met behulp van het personeel dat tot uw dienst staat.
 • TOTAL verwelkomt u in nette, goed onderhouden en goed verlichte benzinestations waar u zich veilig voelt, met een Total team dat voor u klaar staat. Profiteer van al uw stops in de beschikbare faciliteiten van ons netwerk: shop, koffiehoek, toiletten, wifi, bandenpomp, ...

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation via onze website of door de toepassing voor smartphones " Total Services " gratis te downloaden.

TOTAL brandstoffen van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs

Met TOTAL-tankkaarten kun je producten tanken in:

 • Diesel;
 • Benzine;
 • LPG;
 • Smeermiddelen;
 • AdBlue;
 • CNG;
 • Mazout rouge

Als u TOTAL-tankkaarten kiest, kunt u in onze stations genieten van hoogwaardige brandstoffen . Deze zijn verrijkt met additieven die uw motor duurzaam reinigen en beschermen. Ze maken hem efficiënter, zuiniger en minder vervuilend. Ze helpen ook het motorgeluid te verminderen voor meer comfort.

Als professional geniet u ook van een korting op de officiële prijs op onze brandstoffen Excellium diesel en Excellium benzine 95 en 98.

Gemakkelijk opladen van uw elektrische auto

Met brandstofkaarten kunt u uw elektrisch of hybride voertuig opladen in de 40 TOTAL-stations die zijn uitgerust met snellaadpalen in België. De kaart wordt ook geaccepteerd op meer dan 64.000 oplaadpunten in heel Europa dankzij de samenwerking van TOTAL met The New Motion. In België zijn ongeveer 1.500 laadpunten beschikbaar.

Eenvoudig beheer van tankkaarten

Een team van 10 personen gevestigd in Brussel begeleidt u bij het beheer van uw dossier. U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met uw dossierbeheerder om een persoonlijke service te ontvangen.

Bovendien, om de brandstofkaarten in uw vloot eenvoudig te beheren, heeft TOTAL een gratis webplatform ontworpen, TOTAL Cards Online .

Hiermee kunt u het volgende:

 • bekijk de status van uw vloot ;
 • andere services toevoegen om met de tankkaart te betalen : carwash, shopaankopen, ... ;
 • een verloren / gestolen kaart heraanmaken, wijzigen of blokkeren ;
 • beperken van een tankkaart tot een verbruik per dag, week, maand of jaar ;
 • detecteren afwijkingen met betrekking tot vooraf gedefinieerde parameters ;
 • download dagelijkse, nog niet-gefactureerde transacties ;
 • controleer uw facturen, ...

Eenvoudig en duidelijk factureren

De facturering voor brandstof is gebaseerd op de officiële prijs van de dag, minus de korting die u krijgt.

De facturering gebeurt maandelijks of tweewekelijks. De facturen worden verzonden per e-mail of zijn beschikbaar op TOTAL Cards Online. Ze worden vergezeld van een tabel met nuttige gegevens van elke transactie.

De TOTAL CARD-aanbieding, een concentraat van oplossingen voor uw mobiliteit:

Klant worden

 

Klant worden

Contacteer ons

Ontdek onze offertes

Ontdek onze services

Wassen onder hoge druk

Total Wash

U kunt kiezen uit verschillende wasprogramma’s in onze stations (roll-over carwash, selfwash met hogedrukreiniging, stofzuigers en tapijtkloppers), afhankelijk van uw behoeften.
récupération TVA

BTW-teruggave en dieselbelasting

Onze partner Eurovat is al twintig jaar specialist op het gebied van BTW-terugvordering. Meertalige specialisten staan tot uw dienst en hebben toegang tot alle Europese belastingportalen. Ze verzamelen uw facturen, stellen de bestanden voor elk betrokken land samen en zorgen voor de opvolging van uw teruggaven.
Logo Passango

De Viapass kilometerheffing in België

TOTAL PASSANGO UW PARTNER VOOR DE VIAPASS KILOMETERHEFFING IN BELGIË EN UW TOLBETALINGEN IN EUROPA!   Heeft u een vrachtwagen of een grote camionette?  Dan bent u waarschijnlijk verplicht een heffing per kilometer te betalen. Met uw Total Passango kan u deze heffing afrekenen en alle nodige informatie terugvinden op uw factuur. 
Parking Q-Park

Q-park

In samenwerking met Q-park, geeft TOTAL u toegang tot meer dan 30 parkeergarages in België, 170 in Nederland en 120 in Frankrijk.  Gemakkelijk herkenbaar dankzij het TOTAL-logo op hun terminals, zijn de parkeergarages van Q-Park ideaal gelegen (stations, het centrum en zakelijke centra).
Logo Adblue

AdBlue

AdBlue® is een kleurloze vloeistof die beantwoordt aan de ISO 22241-norm. Ze bestaat uit 67,5 % gedemineraliseerd water en 32,5 % uiterst zuiver ureum. Dit product is uitsluitend bestemd voor dieselvoertuigen.