Skip to content

Via een netwerk van Snellaadpalen stelt Total samen met haar partner Allego meerdere strategisch geplaatste laadpalen ter beschikking aan de gebruikers van elektrische voertuigen. Dit zou het hen gemakkelijker moeten maken om de batterij van hun auto te kunnen opladen.

Het netwerk is in de eerste plaats gericht op voertuigen die kunnen opgeladen worden met hoog vermogen, zodat ze in minder dan 30 minuten hun weg kunnen voortzetten. 

Recharge électrique

 

Via een partnership met Allego werden de stations uitgerust met een snellaadpaal met de 3 meest courante laadmogelijkheden.

Hoe werkt het en wat is de prijs?

Er zijn drie verschillende laadmogelijkheden:

  • CCS Combo (DC)
  • CHadeMo (DC)
  • AC (AC), 

Voor de prijzen en betaalmiddelen verwijzen wij u door naar de website van Allego

Om een tanksstation met een elektrisch oplaadpunt te vinden, raadpleeg onze kaart en pas de filter "Elektrisch opladen" toe.

Excellium Diesel

Excellium diesel

Tot 93% minder vuilafzetting  in de motor op de dieselinjectoren  ten opzichte van een brandstof zonder specifieke additieven. Ontworpen om zowel oude als nieuwe motoren te beschermen.

Excellium 98

Excellium 98

Tot 99% minder vervuiling, door de loodvrije geavanceerde technologie ontwikkeld door Total.

Excellium 95

Excellium 95

Tot 84% minder vervuiling en compatibel met 98% van de benzinevoertuigen die gebouwd zijn na het jaar 2000 volgens de Belgische Federatie van de Automobiel en Cyclus (Febiac)