Skip to content
ANAC

Olie-analyse

Olie zegt veel over de staat waarin uw machines verkeren. De kwaliteit en precisie van ANAC INDUS-analyses bieden duidelijke voordelen door een hogere productiviteit en lagere kosten voor onderhoud en smering: Monitoring, Probleemdetectie, Lager verbruik van smeermiddelen door langere verversingsintervallen. 

Matériel usagé

Ophalen van gebruikte oliën

In samenwerking met Valorlub komt Total uw gebruikte oliën ophalen. Deze service verzekert u een tijdwinst en respect voor het milieu zonder extra inspanningen.

Service client

Remote peiling systeem

Visiostock: veilig en autonoom afstandsmeetsysteem om uw voorraden aardolieproducten te kennen met behulp van internet- en GSM-technologieën.

Equipement

Adequate en aangepaste uitrusting

Total helpt haar klanten bij de realisatie van een mechanische werkplaats, voor de apparatuur die wordt geplaatst en onderhouden door een team van specialisten

Nos formations

Opleiding

Ontdekkings- en ontwikkelingsprogramma's om een industrieel smeermiddel op de juiste manier te gebruiken. Concurrentievermogen, veiligheid van voorzieningen, gezondheid van mensen en respect voor het milieu zijn belangrijke kwesties voor alle industrieën.