Skip to content

In Onze voortdurende productoptimalisaties streven wij naar het hoogste niveau op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid

Total is één van de meest toonaangevende bitumenproducenten in Europa en wil zijn positie als ‘marktleider' consolideren. Dit geldt niet alleen voor verkoopvolumes, maar ook voor erkenning als het gaat om technische kunde, innovatie, lobbyen, betrouwbaarheid en kwaliteit van onze service.

Onze wijze van zaken doen komt overeen met de richtlijnen van onze groep betreffende veiligheid, milieu, kwaliteit en ethiek om duurzaamheid na te streven. Bovendien werken wij in opvolging van onze ‘Best Practices' om onze klanten tevreden te stellen.

Ons managementsysteem, gebaseerd op continue vooruitgang, moet samen met ons relatiebeheer en onze operationele controle ons in staat stellen om ons doel te bereiken.

Kwaliteitscertificaat

 De afdeling Bitumen maakt deel uit van de ISO 9001 en ISO 14001 certificatie van TOTAL Belgium.

Duurzame ontwikkeling staat centraal

(Snel)wegen behoren tot de belangrijkste middelen van handel en transport en spelen een belangrijke rol in de economische activiteiten in het dagelijkse leven. Bituminueze materialen leveren innovatieve oplossingen voor grote sociale aspecten zoals veiligheid op de weg en de integratie van wegen in de lokale en landelijke omgeving, en leveren een positieve bijdrage aan het milieu door hergebruik van materialen.