Skip to content

De TOTAL en ELF motoroliën voor auto en motorfiets

TOTAL en zijn merk ELF hebben een zeer lange ervaring in de petrochemie en de productie van smeermiddelen van minerale of synthetische oorsprong.

Innovatie is onze drijvende kracht bij de ontwikkeling van steeds performantere en milieuvriendelijkere motoroliën. Door onze expertise in zowel auto’s als motorfietsen kunnen we aangepaste producten aanbieden voor dagelijks of competitief gebruik.

 

Ontdek hier al onze motoroliën voor auto’s en motorfietsen.

Tips auto

Auto olie

De diverse functies die smeermiddelen vervullen zijn van essentieel belang om uw motor in goede conditie te houden. Ze gaan slijtage tegen door wrijving en corrosie te beperken. Ze voorkomen dat de motor oververhit raakt en zorgen voor een goede compressie en een maximaal motorrendement. De smeermiddelen houden de motor schoon door de afzetting van onzuiverheden te voorkomen.

* Deze applicatie is momenteel alleen beschikbaar in het Engels. We werken aan de Franstalige en Nederlandstalige versie.

Sommige smeermiddelen van het TOTAL QUARTZ-gamma hebben nog meer kwaliteiten en:

  • laten u brandstof besparen
  • beschermen de nabehandelingssystemen waarmee moderne krachtbronnen zijn uitgerust.

Het TOTAL QUARTZ gamma voldoet aan de meest uiteenlopende eisen en draagt bij tot een optimale motorwerking. Het wordt aangevuld door het TOTAL CLASSIC-gamma, dat voldoet aan de meest recente internationale normen.

TOTAL-smeermiddelen voor lichte voertuigen zijn bepalend voor de levensduur van uw motor.

Moto

Motorfietsoliën

ELF MOTO biedt een assortiment dat voldoet aan de eisen van het dagelijks gebruik voor alle soorten motoren.

 

* Deze applicatie is momenteel alleen beschikbaar in het Engels. We werken aan de Franstalige en Nederlandstalige versie.

Onze catalogus

Ontdek onze gamma

Partners van Total

Onze auto-partners

Onze Elf partners