vrachtwagen

Fuel Eco

Total heeft Fuel Economy smeermiddelen ontwikkeld om de prestaties en levensduur van hun voertuigen te verbeteren en tegelijkertijd het brandstofverbruik te verminderen.

Biolub

Biolub

TOTAL zet resoluut in op milieubehoud en duurzame ontwikkeling. Daarom heeft TOTAL een gamma biosmeermiddelen ontwikkeld voor toepassingen die bij een lek of productverlies een direct risico inhouden voor het milieu. Biosmeermiddelen zijn dan ook een betrouwbaar alternatief in het kader van de toenemende aandacht voor milieuzorg en duurzame ontwikkeling. 

Low Sap

Low Sap

De controle van uitlaatgassen is essentieel geworden om te reageren op veranderingen in regelgeving gericht op het beschermen van het milieu. TOTAL Lubricants is stroomopwaarts bij dit proces betrokken geweest door het inzetten van zware middelen voor onderzoek en ontwikkeling: de groep biedt de levering van smeermiddelen Low SAPS, de meest ontwikkelde op de markt.

Diecyl

Diecyl

Diecyl Plus of het plezier van het rijden met een benzine tegen de prijs van diesel voor auto's, bouwmachines en landbouwmachines, vrachtwagens, bussen, touringcars en scheepsmotoren.