Skip to content

TOTAL stelt u een bijzonder breed gamma smeermiddelen, koel- en remvloeistoffen voor. Meer nog dan de klassieke auto-smeermiddelen bieden onze voorgestelde producten een veelvoud aan voordelen.

Niet alleen de motor- en transmissieolie, maar ook de AdBlue en de rem- en koelvloeistoffen moeten beantwoorden aan de internationale en constructeursnormen. Met zijn aanbod van diensten en hoogkwalitatieve producten komt TOTAL tegemoet aan de strengste eisen van de concessiehouders en onafhankelijke garages.

 

icon play

Total Quartz

 

Hoogkwalitatieve motor- en transmissieolie

 

Het TOTAL Quartz gamma is verkrijgbaar in tal van viscositeitsgraden en biedt zoveel meer dan een standaard motor- of transmissieolie:

  • een optimale bescherming van de motor en minder verontreiniging;
  • de mogelijkheid om brandstof te besparen;
  • een nettere motor;
  • betere prestaties;
  • een stabielere temperatuur die de vervorming van onderdelen tegengaat.

TOTAL heeft ook ‘low SAPS’ oliën in zijn assortiment met minder zwavel, fosfor en sulfaatas voor een betere bescherming van het leefmilieu.  

 

Koel- en remvloeistoffen, AdBlue: vertrouw op de expertise van TOTAL

De concessiehouders en onafhankelijke garages kunnen via onze plaatselijke commerciële teams hoogkwalitatieve rem- en koelvloeistoffen verkrijgen. Daarnaast bieden wij eveneens AdBlue aan voor voertuigen die voldoen aan de Euro 6 norm. Welk product of dienst u ook wenst, onze commerciële teams bieden u een oplossing op maat aan. Ook voor de uitrusting van uw werkplaats.