Skip to content

Vrachtwagens, autobussen en andere zware voertuigen stellen hoge eisen aan hun smeermiddelen, AdBlue, Diaxol en verschillende vloeistoffen. Concessiehouders, onafhankelijke garages en technische diensten kunnen bij TOTAL terecht voor een breed gamma hoogkwalitatieve producten.  

Kwalitatieve motor- en transmissieolie is van doorslaggevend belang voor de voertuigen die u onderhoudt. Dat geldt ook voor de brugolie, de rem- en koelvloeistof, de AdBlue en de Diaxol. Het TOTAL-assortiment omvat al deze producten, goedgekeurd door de toonaangevende merken.

 

Motor- en transmissieoliën: veelzijdig, weinig vervuilend en brandstof besparend

Voor elke type voertuig (truck, autobus, vuilniswagen enz) ontwikkelde TOTAL aangepaste motor-, transmissie- en brugoliën:

  • motorolie van het Rubia gamma, geschikt voor de meeste voertuigen van uw vrachtwagenpark;
  • Dual, Gear transmissieolie of Axle brugolie.

Onze smeermiddelen zijn verkrijgbaar in ‘fuel economy’ (FE) versie, waarmee u bespaart op uw verbruik, en in ‘low SAPS’ versie, die uw milieu-impact beperkt.

TOTAL biedt u ook diensten aan, zoals een olieanalyse(ANAC) waarmee u op basis van een gewoon staal eventuele motorgebreken kunt opsporen en voorkomen.

 

Alle vloeistoffen voor uw trucks, van AdBlue tot remvloeistof

Naast smeermiddelen levert TOTAL ook koel- en remvloeistoffen, AdBlue, Diaxol en alle andere vloeistoffen voor uw vrachtwagenpark. Aarzel niet om contact op te nemen met ons commercieel team voor een compleet aanbod: producten én diensten als investering in de uitrusting van uw werkplaats.  

 
Rubia

TOTAL Fuel Eco

TOTAL bekommert zich sterk over de impact van zijn diverse activiteiten op het milieu en probeert die zoveel mogelijk te beperken. De transportsector wordt geconfronteerd met alsmaar strengere milieunormen. Om hieraan te voldoen, moet de uitstoot van vrachtwagens worden gereduceerd. Daarom heeft TOTAL met het Fuel-Eco -gamma smeermiddelen ontwikkeld die specifiek zijn afgestemd op de noden van de transportwereld. 

 

 

AdBlue

Op weg naar minder emissie

De transportsector moet voldoen aan de Europese normen inzake NOx- en partikeluitstoot.