Skip to content

Met het Elf Moto gamma biedt TOTAL de concessiehouders en onafhankelijke garages een compleet assortiment smeermiddelen en vloeistoffen aan voor elke behoefte. Bovendien kan u bij onze commerciële en technische teams terecht voor heel wat diensten.

 

Zoals bij elk voertuig hebben de motor en andere onderdelen van een motorfiets kwalitatieve oliën en vloeistoffen nodig voor een optimale prestatie. Als concessiehouder of onafhankelijke garage vind je bij TOTAL door toonaangevende merken goedgekeurde producten alsook diensten die u helpen deze op de best mogelijke manier in te zetten.  

 

Smeermiddelen voor motorfietsen en tweetakt of viertakt scooters

Het Elf Moto gamma omvat minerale en synthetische oliën in verschillende viscositeitsgraden. Die lenen zich voor zowel de motor als de transmissie van motorfietsen en tweetakt of viertakt scooters. Er bestaan ook specifieke transmissieoliën.

 

Voorvorkoliën, rem- en koelvloeistoffen

Het Elf Moto gamma omvat ook:

  • voorvorkoliën met verschillende viscositeitsgraden (van 2,5 tot 20W) ;
  • remvloeistoffen;
  • koelvloeistoffen;
  • olie voor luchtfilters

De TOTAL-diensten: onze begeleiding is nooit ver weg

Met vestigingen over het hele land zijn de TOTAL-teams altijd bij u in de buurt. Dankzij hun diensten kan u uw klanten beter ondersteunen en uw werk eenvoudiger organiseren: meetsysteem van op afstand, opleiding, ophalen afvaloliën enz.