Skip to content

Werfmachines krijgen het vaak hard te verduren en hebben nood aan hoogkwalitatieve smeermiddelen. TOTAL helpt u het hoofd te bieden aan de uitdagingen van een divers voertuigenpark met het Rubia Works gamma, maar ook met tal van diensten.

Brugolie, motorolie, transmissieolie, hydraulische olie… bedrijven die openbare werken uitvoeren hebben nood aan uiteenlopende smeermiddelen. TOTAL komt hieraan tegemoet en helpt u tegelijk om uw gebruik van smeermiddelen te stroomlijnen met producten die zijn goedgekeurd door de toonaangevende merken, en met aangepaste diensten om uw bevoorrading en stockbeheer in goede banen te leiden.  

 

Rubia Works en TOTAL TP Star: smeermiddelen voor elke toepassing

Dit zijn de twee voornaamste gamma’s voor werfmachines:

  • Rubia Works: dit gamma is verkrijgbaar in verschillende viscositeitsgraden en conform de meest recente normen. Het leent zich perfect voor motoren van intensief gebruikte machines in de veeleisende omstandigheden van een werf;
  • Concept TOTAL TP STAR: de combinatie van een motor- en een transmissieolie (TOTAL STAR MAX FE en TOTAL STAR TRANS) die tegemoetkomt aan de behoeften van een divers voertuigenpark.

De TOTAL diensten optimaliseren uw gebruik van smeermiddelen

Naast smeermiddelen kunnen bedrijven die openbare werken uitvoeren ook een beroep doen op de diensten van TOTAL’s commerciële teams om hun gebruik van smeermiddelen te optimaliseren: olieanalyse, fleetbeheer, Visiostock, opleiding, ophaling van afvalolie, online documenten enz.